Algemene informatie garageboxen

Het gebruik

Deze garageboxen kunnen gebruikt worden als garage/bedrijfsruimte (industriële en ambachtelijke bedrijven). Natuurlijk kan u de garagebox ook gebruiken als stalling voor een personenauto of als goederen opslag.

Aanwezige voorzieningen
Er is elektriciteit aanwezig in de garageboxen en ze staan op een afgesloten complex voorzien van camerabewaking.

De huurovereenkomst
Iedere nieuwe huurder krijgt een schriftelijke huurovereenkomst die door beide partijen wordt ondertekend. Ook ontvangt de huurder een beginnota met het bedrag dat betaald moet worden vóór aanvang de huur.

De voorwaarden
Om in aanmerking te komen heeft u een vast inkomen. Het is mogelijk dat de eigenaar van de garagebox wil dat de kredietwaardigheid van de potentiële huurder getoetst wordt.

De betaling
Iedere huurder gaat er met het tekenen van de huurovereenkomst mee akkoord dat de huur maandelijks vooraf wordt overgemaakt naar de bankrekening van de eigenaar van de garagebox.

De waarborgsom
Iedere huurder dient een waarborgsom (en de eerste maandhuur) over te maken voor sleuteloverdracht zal plaatsvinden.

De huisregels

De vereniging van eigenaren waar uw garagebox onderdeel van uitmaakt wil de goede en representatieve staat van het complex waarborgen. Alle nieuwe huurders ontvangen het huishoudelijk reglement van de Vereniging van Eigenaren samen met de getekende huurovereenkomst.